فناوری دیجیتال

ماشین تحریر دیجیتالی

زمانی ماشین تحریر تنها ابزار موجود برای تایپ حروف بود، اما اکنون رایانه‌ها جای آن ماشین‌های قدیمی پر سر و صدا و کند را گرفته‌اند. برای یادآوری و تجدید خاطرات آن دوران ماشین تحریری ساخته شده که میراث‌دار هر دو نسل از ابزار نویسندگی بشر است.
کد خبر: ۷۳۸۰۶۲
ماشین تحریر دیجیتالی

زمانی ماشین تحریر تنها ابزار موجود برای تایپ حروف بود، اما اکنون رایانه‌ها جای آن ماشین‌های قدیمی پر سر و صدا و کند را گرفته‌اند. برای یادآوری و تجدید خاطرات آن دوران ماشین تحریری ساخته شده که میراث‌دار هر دو نسل از ابزار نویسندگی بشر است. ماشینی که در تصویر مشاهده می کنید به یک صفحه کلید کامل مجهز است، یک نمایشگر سیاه و سفید کوچک دارد و باتری آن تا شش هفته عمر می کند. با این وسیله می‌‌توان نوشته‌های خود را از طریق وای ـ فای در سرویس‌های ابری ذخیره کرد و با دیگر نرم‌افزارهای پردازش لغات همچون آفیس سازگاری دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها