سیب زمینی ها که در حال پختن هستند، پیاز رو خلالی خرد کرده و با زردچوبه در روغن یا کره سرخ می کنیم. پیاز باید رنگ قهوه ای طلایی پیدا کند و درونش هم پخته باشد. از روی حرارت بر میداریم و بعد که سیب زمینی ها با نمک اندازه پخته شد به پیاز سرخ شده اضافه و سبزیجات خرد شده رو به آن اضافه میکنیم. سبزیجات در مرحله ای اضافه میشوند که مواد روی حرارت نباشند تا تازگی آنها حفظ شود.
در مورد سبزیجات سمبوسه هم ترکیب گشنیز و جعفری طعم خوبی دارد. مواد سمبوسه همین ترکیب پیاز سرخ شده، سیب زمینی پوره شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد