(فیلم)

آب نباتی که شانس آورد

نوجوان آرژانتینی وقتی آب‌نبات ارزان قیمت 25 سنتی را از بقالی سرکوچه شان خرید ، تصور میلیونر شدن با همین شیرینی ساده را درخواب هم نمی دید.
کد خبر: ۶۸۵۱۳۳
آب نباتی که شانس آورد

" آنتونیو لورنزو " در بازگشت از مدرسه هوس خوردن آب نبات کرد و با 25 سنت یک آب نبات چوبی از بقالی سر راهش خرید.

او پس از خوردن بخشی از آب نبات متوجه شد که لایه های زیرین آن بسیار سخت و غیر قابل خوردن است.

اما این نوجوان آنقدر خوش شانس بود که وقتی آب نبات را غیر قابل خوردن تشخیص داد ، از عصبانیت آن را به دور نینداخت و پس از مشورت با مادرش آن را شئ با ارزشی ارزیابی کردند.

مادر و پسر بلافاصله آب نبات را به یک جواهر فروشی نشان دادند و در آنجا با شگفتی به آنان گفته شد که چیزی جز یک قطعه الماس به ارزش یک میلیون دلار نصیب آنان نشده است.

مادر وپسر در گفت و گو با یک شبکه تلویزونی آرژانتینی از شادمانی خود در دستیابی به این الماس و برنامه ریزی برای بهبود زندگی خود با پول آن سخن گفته اند.

اما در باره چگونگی سردرآوردن الماس سخت بر سر چوب آب نبات و بسته بندی شدن آن در کارخانه توضیحی داده نشده است.

منبع: شبکه العالم
newsQrCode
برچسب ها: آبنبات شانس الماس
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها