به گزارش جام جم آنلاین، او اکنون ۳۱ سال سن دارد و خودش را فقط با اسم کوچکش معرفی میکند. او گفت: «برای من این یک هشدار واقعی بود. به خودم گفتم هرگز دیگر نمیخواهم در چنین وضعیتی قرار بگیرم. از حساب بانکیم عکس گرفتم و با خودم عهد کردم بعد از ۵ سال ۱ میلیون دلار پول در حسابم داشته باشم».
اولین کار گرانت بازاریاب دیجیتالی با حقوق ۵۰ هزار دلار در سال بود، اما خیلی زود متوجه شد این حقوق کافی نیست و نمیتواند به اندازه کافی پس انداز داشته باشد.
راه حل گرانت شروع کار جانبی طراحی وبسایت بود. او گفت: «اولین وبسایتی که طراحی کردم برای یک شرکت حقوقی بود و ۳۰۰ دلار گرفتم. آن شرکت مرا به یک شرکت حقوقی دیگر معرفی کرد، و در ظرف ۶ ماه دستمزد من از ۳۰۰ دلار به ۵ هزار دلار رسید».
ظرف ۱ سال او اولین پروژه ۱۰۰ هزار دلاری خود را فروخت و تصمیم گرفت کار دائمش را رها کند و تمام وقت در شرکت مشاورهای خودش کار کند. ۵ سال بعد از عکس حساب بانکیش با مانده ۲ دلار و ۲۶ سنتی، گرانت مانده حسابش را ۶ رقمی کرد.
او اکنون در شیکاگو با همسرش زندگی میکند و در وبلاگش از ۵ گامی نوشته که به او در رسیدن به هدفش کمک کرده است.
او در وبلاگش نوشته است: «من تضمین نمیکنم که شما هم به همین نتیجه برسید، ولی اگر فقط چندتای این گامها را بردارید، شما از نظر مالی در وضعیت بهتری قرار خواهید گرفت».
گام اول، حقوق شما باید برابر با ارزش شما باشد. گرانت میگوید: «اولین چیزی که آینده درآمدی شما را مشخص میکند حقوق فعلی شما است. متاسفانه شما در حال حاضر به اندازه ارزش خودتان حقوق نمیگیرید». او توصیه میکند درخواست اضافه حقوق کنید، و از شنیدن جواب «نه» نترسید.
گام دوم، تا میتوانید پس انداز کنید و آن را به کار بیاندازید. او میگوید: «شما باید با پولتان هرچه بیشتر پول بسازید. سرمایهگذاری کلید ثروت است». گرانت در طول ۵ سال ۵۰ درصد درآمدش را پس انداز کرد.
گام سوم، از چند محل درآمد داشته باشید. یک کار نیمه وقت بگیرید. او میگوید: «این میتواند هرکاری باشد، حتی رانندگی تاکسی، مشاوره، یا ساختن وبسایت. وسوسه نشوید و پول اضافه را پس انداز کنید».
گام چهارم، سرمایه گذاری در کاری است که بلد هستید. او میگوید: «اگر میخواهید در سهام شرکتها سرمایهگذاری کنید، آنهایی را انتخاب کنید که با کارشان آشنا هستید و در باره آنها بیشتر تحقیق کنید».
گام پنجم، دارایی خود را هرروز چک کنید. او میگوید: «من هرروز صبح هنگام خوردن صبحانه حسابم را چک میکنم. افزایش موجودی حسابها به من انگیزه میدهد».
در آخر او نصیحت میکند: «اگر عادتهای بد شما را عقب نگه میدارد، نگران نشوید. همه ما آدم هستیم و میتوانیم از عادتهای بد خود درس بگیریم».
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت