لازانیا با تخم‌مرغ

لازانیا از جمله غذاهای مورد علاقه کودکان و نوجوانان است . برای اینکه بچه های بدغذا بهتر کنار سفره بنشینند ، سرآشپز ما امروز برای تان دستور پخت لازانیا با تخم مرغ را آماده کرده است .
کد خبر: ۶۷۵۲۷۳

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت چرخ کرده: 250 گرم، سوسیس یا ژامبون: 100 گرم، سیر: 4 حبه، سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری: 100 گرم، پنیر صبحانه: 200‌گرم، گوجه‌فرنگی: 3 عدد، لازانیا یک بسته: 500 گرمی، پیاز: کوچک: یک عدد، تخم‌مرغ: 2 عدد، پنیر پیتزا: 100 گرم، کره و روغن: به میزان لازم، سس سفید: یک لیوان

طرز تهیه:

ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود. پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید. گوشت را اضافه کرده و گوجه‌ها را فیله کرده و خرد کنید. ژامبون‌ها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید. تخم‌مرغ‌ها را آب پز کرده و حلقه‌ای برش بزنید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید. بعد ورقه‌های تخم‌مرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید. سبزی‌های خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید. بعد یک لایه دیگر ورقه‌های لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید. سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با حرارت 200 درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها