
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت چرخ کرده: 250 گرم، سوسیس یا ژامبون: 100 گرم، سیر: 4 حبه، سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری: 100 گرم، پنیر صبحانه: 200گرم، گوجهفرنگی: 3 عدد، لازانیا یک بسته: 500 گرمی، پیاز: کوچک: یک عدد، تخممرغ: 2 عدد، پنیر پیتزا: 100 گرم، کره و روغن: به میزان لازم، سس سفید: یک لیوان
طرز تهیه:
ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود. پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید. گوشت را اضافه کرده و گوجهها را فیله کرده و خرد کنید. ژامبونها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید. تخممرغها را آب پز کرده و حلقهای برش بزنید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید. بعد ورقههای تخممرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید. سبزیهای خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید. بعد یک لایه دیگر ورقههای لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید. سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با حرارت 200 درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده
سهیل اسعد، مجری آرژانتینی تلویزیون مهمان روزنامه جامجم شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با پروفسور جان دان، استاد دانشگاه کمبریج:
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»