جام جم سرا:
طرز تهیه:
تخم مرغها را در کاسه ای بشکنید شیر و شکر و جوش شیرین را به همراه یک لیوان آب گرم روی تخم مرغها بریزید و آنها را با تخم مرغ زن دستی یا همزن برقی مخلوط کنید. در این هنگام آرد را تدریجا به مایه پن کیک اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه کاملا یکدست شود. ماهیتابه کوچکی را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق سوپخوری روغن درون آن بریزید. روغن که داغ شد نصف ملاقه از مایه پن کیک را در ماهیتابه بریزید؛ ماهیتابه را برگردانید تا مایه به طور یکنواخت در سطح آن پخش شود. زیر پن کیک که برشته شد آن را با کفگیر برگردانید. وقتی هر دو طرف پن کیک برشته شد آن را از ماهیتابه به بشقابی منتقل کنید. در این زمان روغن کف ماهیتابه را اندازه کنید و دوباره نصف ملاقه مایه پن کیک توی آن بریزید تا پن کیک دوم خودش را بگیرد و زیر آن برشته شود. دو قاشق سوپ خوری مربا لای پن کیک اول بگذارید و آن را لوله کنید و درون دیس بگذارید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه پن کیک تمام شود. پیش از آنکه پن کیک ها را سر میز غذا ببرید قدری خاک قند روی آنها بپاشید.|کاچیلافود
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
حتما درست میكنم