جام جم سرا:
روش تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۴ لیتر آب را همراه ۴ قاشق غذاخوری روغن و ۴ قاشق غذاخوری نمک به جوش آورید و لازانیا را ۱۲ – ۱۰ دقیقه در آن بجوشانید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کنید. روغن را با پودر سیر، آویشن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. مرغها را حداقل نیم ساعت در آن بخوابانید، سپس آنها را در یک تابه روی شعله متوسط ۵ دقیقه سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. تکههای مرغ را از تابه درآورید و کنار بگذارید تا سرد شود. تکههای مرغ را با اسفناج، قارچ و ۵۰ گرم از پنیر مخلوط کنید و نمک و فلفل بپاشید.
یک ظرف نسوز گود را چرب کنید و مواد را به ترتیب بچینید.
ظرف را ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن برشته شود.|امتیاز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: