طرز تهیه «لازانیای مرغ و اسفناج»

مواد لازم برای ۶ نفر- لازانیا: ۴۰۰ گرم|اسفناج: ۲۰۰ گرم، ساطوری، پخته و آب گرفته|سینه مرغ: ۳۰۰ گرم، نگینی درشت|پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری|آویشن: یک قاشق چای‌خوری|روغن مایع یا زیتون: ۴ قاشق غذاخوری|قارچ: ۱۵۰ گرم، ورقه‌ورقه|سس سفید: ۲ پیمانه|پنیر موتزارلا: ۱۵۰ گرم، رنده‌شده|نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم|مدت پخت: ۴۰ دقیقه|مدت آماده ‌شدن: یک ساعت.
کد خبر: ۶۶۰۹۳۱

جام جم سرا:

روش تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
۴ لیتر آب را همراه ۴ قاشق غذاخوری روغن و ۴ قاشق غذاخوری نمک به جوش آورید و لازانیا را ۱۲ – ۱۰ دقیقه در آن بجوشانید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کنید. روغن را با پودر سیر، آویشن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. مرغ‌ها را حداقل نیم ساعت در آن بخوابانید، سپس آنها را در یک تابه روی شعله متوسط ۵ دقیقه سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. تکه‌های مرغ را از تابه درآورید و کنار بگذارید تا سرد شود. تکه‌های مرغ را با اسفناج، قارچ و ۵۰ گرم از پنیر مخلوط کنید و نمک و فلفل بپاشید.
یک ظرف نسوز گود را چرب کنید و مواد را به ترتیب بچینید.
ظرف را ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن برشته شود.|امتیاز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها