دانشمندان هشدار دادند:

مضرات مصرف قرص روغن ماهی

فواید امگا۳ برای مغز

محققان آمریکایی در تحقیقات اخیر خود ضمن کشف فواید بیشتری از امگا ۳ بر مغز، دریافتند که امگا ۳ حملات صرع و بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۶۵۱۳۶۵

جام جم سرا: «دیوید گریسون» به عنوان یک محقق با همکاران خود در دانشگاه کالیفرنیا و اورگون در مورد تغذیه نوعی میمون ۱۷ -۱۹ ساله تحقیقاتی انجام دادند که در طول زندگی خود هیچ امگایی در مواد غذایی وی وجود نداشته است اما این مطالعات و عکسبرداری‌ها نشان داده‌اند مغز میمون غنی از امگا ۳ است.
اسیدهای چرب امگا ۳ برای بدن ضروری هستند اما لازم است این مواد با خوردن مواد خوراکی یا قرص‌های امگا ۳ وارد بدن شوند چون بدن قادر به ساخت امگا نیست. مغز انسان سرشار از امگا ۳ است؛ این چربی‌ها و نقش آن‌ها در عملکرد صحیح سلول‌های عصبی مفید است.
مطالعات همچنین نشان داده که اسید ADH در ماهی آزاد و ماهی تن موجود است. امگا ۳ برای جلوگیری از بیماری‌های عصبی مانند صرع و افسردگی و حمله‌های مغزی مفید است و نتایج علمی نشان داده‌اند امگا ۳ این حملات و بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.|فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها