به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- رژیم غذایی مضر و ناسالم علاوه بر آنکه میتواند چربی شکمی را افزایش دهد و موجب چاقی شود خطر ابتلا به افسردگی را نیز تشدید میکند. برخی مواد غذایی که عامل افسردگی هستند عبارتند از:
غلات فرآوری شده:
ماکارونی از جمله مواد خوراکی است که به سرعت آماده میشود و برای مواقعی که فرد مشغلههای زیادی دارد غذای مناسبی به حساب میآید اما ممکن است غذای خوبی برای هر شب نباشد. ماکارونی و برنج سفید از غذاهایی هستند که خاصیت التهابآور دارند و مصرف زیاد آن با بروز افسردگی در زنان ۵۰ تا ۷۷ ساله مرتبط است. در این مطالعه، پزشکان به بررسی عادات غذایی بیش از ۴۰ هزار زن که در ابتدای مطالعه افسردگی نداشتند، پرداختند و دریافتند افرادی که به طور مرتب از غذاهایی با خاصیت التهابآور مصرف میکنند بیشتر به افسردگی مبتلا میشوند.
نوشابههای صنعتی:
بررسیهای انجام شده نشان میدهد نوشابههای صنعتی که بخشی از رژیم غذایی روزمره برای اغلب مردم شدهاند به بروز افسردگی کمک میکنند.
فستفودها:
افرادی که از فستفودها مصرف میکنند نسبت به افراد دیگر ۵۱ درصد بیشتر مستعد ابتلا به افسردگی هستند.
در گزارشی به نقل از لایوساینس، تاکید شده که به گفتۀ پزشکان مصرف مقدار اندکی از هر گونه مواد خوراکی خطرزا نیست اما افراط در مصرف هر یک از سه گروه اصلی مواد غذایی برای سلامت جسم و روان مضر است.
*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
معاون سیمای رسانه ملی مطرح کرد
گفتوگو با فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر: