غذای محلی: «لخلخ»، عروس بندر

این غذای جالب جنوبی برای بسیاری عجیب است اما اگر یک‌بار آن را بدرستی درست و طبخ کنید، طرفدار دائمی آن خواهید شد. مهم‌ترین نکته تهیه این خوراک ماهی آن است که هرچه تازه‌تر باشد خوشمزه‌تر خواهد شد.
کد خبر: ۶۱۰۹۵۳

مواد لازم (برای 4 نفر):

     روغن: یک‌چهارم پیمانه، 60 میلی‌لیتر
     برنج: 300 گرم، شسته شده
     فیله ماهی: 500 گرم، خرد شده
     پیاز متوسط: 2 عدد، خلالی
     سیر: 3 حبه، ساطوری
     شوید: 120 گرم، ساطوری
     زردچوبه: 2 قاشق چای‌‌خوری
     گرد لیمو: یک قاشق غذاخوری
     نمک و فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه:

1- روغن را در یک قابلمه متوسط روی شعله زیاد داغ کرده و پیاز را 7-6 دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس آن‌ها را با قاشق سوراخ‌دار از ظرف خارج کنید.
2- سیر را یک دقیقه روی شعله متوسط تفت داده و زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کنید. برنج آبکش شده و شوید را اضافه کرده و کمی بچرخانید بعد از آن به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج روی آن آب‌جوش اضافه کنید. 3 قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز اضافه کرده و پس از این‌که آب مجددا به جوش آمد نصف پیاز داغ و ماهی را اضافه کرده و با برنج مخلوط کنید.
3- از این مرحله به بعد مانند کته  عمل کنید و پس از این‌که آب برنج تمام شد شعله را کم کرده و در قابلمه را بسته و 30دقیقه آن را دم کنید. در 5 دقیقه آخر شعله را زیاد کرده و روی برنج و دور آن کمی روغن بریزید. پیاز داغ باقیمانده را همراه کمی گردلیمو و فلفل قرمز یا دارچین برای تزئین روی برنج استفاده کنید.
>> مجله دلگرم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها