براساس این پژوهش جدید دانشمندان دریافتهاند که مصرف کاکائوی تلخ و یا مقدار بسیار کمی شکر به عنوان طعمدهنده و شیرینکننده میتواند باعث رفع مشکل فشار خون بالا به ویژه در سالمندان شود.
گفتنی است براساس این تحقیق مصرف شکلات تلخ میتواند باعث بهبود حساسیت انسولین به ترشح مناسب و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود. بررسیها نشان میدهند پزشکان درصدد آزمایش شیوه جدیدی برای درمان و مقابله با بیماریهای قلبی عروقی و همینطور دیابت با استفاده از شکلات و کاکائوی تلخ هستند.
پزشکان درصددند از این کشف در درمان بیماریهای مغزی که در یک ارتباط مستقیم با بیماریهای قلبی عروقی است استفاده کنند و مصرف کاکائوی تلخ را به افراد در صورت عدم داشتن منع پزشکی توصیه میکنند.
>> روزنامه آرمان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: