براساس این پژوهش جدید دانشمندان دریافتهاند که مصرف کاکائوی تلخ و یا مقدار بسیار کمی شکر به عنوان طعمدهنده و شیرینکننده میتواند باعث رفع مشکل فشار خون بالا به ویژه در سالمندان شود.
گفتنی است براساس این تحقیق مصرف شکلات تلخ میتواند باعث بهبود حساسیت انسولین به ترشح مناسب و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود. بررسیها نشان میدهند پزشکان درصدد آزمایش شیوه جدیدی برای درمان و مقابله با بیماریهای قلبی عروقی و همینطور دیابت با استفاده از شکلات و کاکائوی تلخ هستند.
پزشکان درصددند از این کشف در درمان بیماریهای مغزی که در یک ارتباط مستقیم با بیماریهای قلبی عروقی است استفاده کنند و مصرف کاکائوی تلخ را به افراد در صورت عدم داشتن منع پزشکی توصیه میکنند.
>> روزنامه آرمان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰