یکی از علاقه‌مندیهای خانمهای خانه‌دار، تهیه مربا در خانه است. این روزها که فصل انجیر هم هست بهترین زمان برای تهیه مربای انجیر محسوب می‌شود.
کد خبر: ۵۷۷۳۳۷

مواد لازم:


شکر: ۱ کیلو
انجیر: ۱ کیلو
آب: ۳ لیوان‌
گلاب: ۲ قاشق سوپخوری‌
هل نکوبیده: ۱ قاشق سوپخوری‌
آبلیموی تازه: ۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه:


ابتدا انجیر‌ها را بشویید و در صورت تمایل پوست آن‌ها را بکنید، البته مواظب باشید انجیر‌ها له نشود.
شکر را همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام یابد. پس از اینکه شربت به خورد انجیر‌ها رفت، گلاب، آبلیمو و هل نکوبیده را اضافه کنید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.

انجیر‌ها را از شربت جدا کنید و در ظرف مناسب بریزید. شربت انجیر را صاف کنید و سپس روی انجیر‌ها بریزید و در ظروف مناسب نگهداری کنید.

* شما چه تجربه‌ای دارید؟ تجربه‌ها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید *

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
m
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۹ - ۱۷ آذر ۱۳۹۲
۰
۰
چكاركنیم تا كپك نزند
mehrane taban
United States
۰۰:۳۹ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۳
۰
۰
برای این كه انجیرها چروك نشود حتماً باید با چنگال انجیرهای تازه را سرخ كنید وگرنه پس از قوام آمدن مربا، حتماً انجیرها چروك میشود.

نیازمندی ها