سوپ گشنیز

سرآشپز ما امروز طرز تهیه یک پیش غذای ساده و خوش طعم را به شما آموزش می دهد ؛ سوپ گشنیز . این سوپ بویزه در فصل بهار که سبزی گشنیز تازه و نازک و معطر است ، بیشتر استفاده می شود .
کد خبر: ۵۶۷۶۵۰

مواد لازم :

گشنیز : نیم  کیلو

ماست : 3 پیمانه

سیر : یک حبه

نمک و فلفل :به میزان لازم

جو نیم کوب :یک پیمانه

هویج : دو عدد

طرز تهیه:

جو را از شب قبل خیس کرده وبا کره تفت داده وبگذارید بپزد . یک ساعت بعد هویج نگینی شده را هم اضافه کنید وسپس نمک وفلفل وماست وسیر رنده شده را اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید جا بیفتد . سپس گشنیز را خرد کرده و اضافه کنید و برای چاشنی این سوپ می توان  از آبلیموهم استفاده  کرد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
میترارستمی
Iran, Islamic Republic of
۰۴:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۸
۰
۰
ممنون از غذاهای خوبتون
نگین
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
۰
۰
واقعا عالییییییییه خیلی خوشم امد :* ممنون
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها