ظهرانه: آش آلو

آش آلو یکی از غذاهایی است که اگر مواد آن پس از پختن، به قول معروف: خوب جا بیفتد، خوش‌خوراک و لذیذ خواهد شد. با مواد لازم و مقدارشان، همچنین راه و روش طبخ آن آشنا شوید.
کد خبر: ۵۶۸۰۰۷

مواد لازم:

برنج: یک لیوان

لپه: یک پیمانه

سبزی (جعفری،‌  اسفناج،‌  نعناع،‌  گشنیز): یک کیلو

آلو خشک: 250 گرم

نمک و فلفل: به مقدار کافی

نعناع داغ: دو تا سه قاشق غذاخوری

زعفران: به مقدار کافی.
 


طرز تهیه:

لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن می‌ریزیم و پس از پخته شدن، کره و نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. بعد از یکی دو جوش سبزی‌های خردکرده‌ را در آن ریخته، یک‌ربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت از قبل خیس کرده‌ایم) در آش می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا آش جا بیفتد. پس از جا افتادن، آش را در ظرف کشیده و روی آن‌را با نعناع داغ و زعفران تزیین می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها