آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش واحد مرکزی خبر ، «لطفا رأى ندهید» به کارگردانى على عطشانى طنزى سیاسى و 30 قسمتى است که بخش هایى چون دوربین مخفى سیاسى و تریبون آزاد دارد و در آن با چهرههاى شاخص هنر و ورزش گفتگو شده است.
على انصاریان، نیما نکیسا، فرشید منافی، مهران رجبی، بهاره رهنما، مصطفى کارخانه، حسین شمس، قاسم زارع، على فروتن، رضا رویگری، رحیم نوروزی، امیر تاجیک ، حسن جوهرچى ، پروانه معصومى و پویا امینى از میهمانان این برنامه هستند.
على عطشانى ، علیرضا جزینى و امیر غفارمنش طراحان سوال ، اصغر عطشانى مدیرتولیدو تهیه کننده «لطفا رأى ندهید» هستند.
با توجه به پخش مستقیم مسابقات لیگهاى مختلف اروپایى درروزهاى یکشنبه از شبکه 3 سیما ، در این روز هیچ مجموعه تلویزیونى روى آنتن نمیرود و از این پس تلهفیلمهاى جدیدى از مرکز سیمافیلم یا مراکز سیماى استانها، روزهاى چهازشنبه از این شبکه پخش مى شود.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....