جان وو «1949» را می سازد

جان وو فیلمساز معروف چینی با به پایان رساندن پروژه حماسی «رد کلیف»، فیلمی عاشقانه را بر مبنای داستانی واقعی کارگردانی و تهیه می‌کند.
کد خبر: ۱۷۶۳۸۱

 ورایتی اعلام کرد پروژه 40 میلیون دلاری و چینی زبان «1949» بر اساس یک داستان واقعی ساخته می‌شود که در پایان جنگ جهانی دوم و در سال‌های آخر جنگ داخلی در چین روی می‌دهد.

چانگ چن و سونگ هیو ـ کیو بازیگر کره‌ای در این فیلم نقش‌آفرینی می کنند که فیلمنامه آن را وانگ هوی ـ لینگ نوشته است. فیلمبرداری «1949» دسامبر امسال در چین و تایوان آغاز می‌شود و قرار است برای نمایش در دسامبر 2009 همزمان با شصتمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین آماده شود.

به گفته یکی از تهیه‌کنندگان، این فیلم می‌کوشد واقعیت‌های تاریخ مردم چین را ترسیم کند. «وو» 62 ساله به تازگی فیلمبرداری «رد کلیف» را به پایان رسانده که در آن «تونی لیونگ چیو وای» ، «تاکشی کانشیرو» و «وی ژائو» نقش‌آفرینی می کنند.

«رد کلیف» که داستان آن در چین باستان روی می‌دهد از پرهزینه‌ترین فیلم‌های تاریخ این کشور و اولین فیلم چینی زبان «وو
» پس از سال‌ها فعالیت در هالیوود است.

«وو» که چهار دهه از حضور او در سینما می گذرد، سازنده فیلم‌هایی چون «یک دنیای بهتر» 1986 ، «قاتل» 1989 ، «گلوله در سر» 1990، «تیر شکسته» 1996، «تغییر چهره» 1997 و «ماموریت: غیرممکن 2» 2000 است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها