در گفتگو با المیادین مطرح شد؛

ایران به هر اقدام سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی پاسخ خواهد داد

نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه همه ادعاها درباره برنامه هسته‌ای ایران، سیاسی است، تأکید کرد که تهران به هر اقدام سیاسی آژانس پاسخ خواهد داد.
نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه همه ادعاها درباره برنامه هسته‌ای ایران، سیاسی است، تأکید کرد که تهران به هر اقدام سیاسی آژانس پاسخ خواهد داد.
کد خبر: ۱۵۰۶۵۳۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از المیادین، سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نخستین واکنش به اظهارات مدیرکل این آژانس درباره برنامه هسته ای ایران گفت: همه ادعاها در مورد برنامه هسته ای ایران ادعاهای سیاسی است.

این دیپلمات ارشد ایرانی در مصاحبه با خبرنگار المیادین افزود: ما به هر اقدام سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی پاسخ خواهیم داد.

خبرنگار المیادین مستقر در وین اتریش همچنین تأکید کرد که آمریکا در تدوین پیش‌نویس ارائه شده توسط کشورهای اروپایی به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نقش اساسی داشته است.

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز در نشست خبری بار دیگر ادعاهای خود را درباره برنامه هسته ایران تکرار کرد و مدعی شد که آژانس ذرات اورانیوم ساخته دست بشر در سه مکان اعلام نشده در ایران شامل ورامین، مریوان و تورقوزآباد که در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰، آژانس به آن‌ها دسترسی تکمیلی داشته، کشف کرده است.

وی در ادامه افزود: ما در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هرگز تهمت نمی‌زنیم؛ بلکه مبتنی بر بررسی‌های دقیق، گزارش ارائه می‌کنیم. با توجه به عدم دریافت پاسخ‌های کامل و قانع‌کننده از سوی برخی کشورها، نمی‌توانیم تأیید کنیم که برخی فعالیت‌ها صرفاً با اهداف صلح‌آمیز انجام می‌شوند.این نارسایی در دریافت پاسخ‌ها، ما را بر آن داشته تا به موضوع حساسیت بیشتری نشان دهیم.

گروسی با نادیده گرفتن همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس انرژی اتمی طی سال‌های اخیر مدعی شد که ایران به این ابهامات یا پاسخ نداده، یا پاسخ‌های فنی قابل‌قبولی به سوالات آژانس ارائه نکرده است. همچنین تلاش کرده این مکان‌ها را پاک‌سازی کند که این موضوع مانع از فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس شده است.

به گفته گروسی «رویکرد اتخاذ شده از سوی ایران در تعامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، تا حد زیادی متأثر از روند تحولات دیگر مذاکرات مرتبط است. اگر در آن عرصه‌ها پیشرفت حاصل شود، در این زمینه نیز رفتار متقابل و مثبتی شکل خواهد گرفت. نباید انتظار داشت که تحولات به‌سرعت و به‌صورت گسترده رخ دهند، اما باید تأکید کرد که روندی متقابل و مثبت در جریان است و مذاکرات، همانند سایر فرآیندهای دیپلماتیک، در حال پیشرفت است.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها