سیاست - سیاست خارجی

سیاست خارجی
وزیر کشور پاکستان ۹۰ دقیقه با رئیس جمهور جلسه داشت

سفارت اسلام‌ آباد در تهران:

وزیر کشور پاکستان ۹۰ دقیقه با رئیس جمهور جلسه داشت

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۳

سفارت اسلام‌ آباد در تهران طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که وزیر کشور پاکستان محسن نقوی که روز گذشته وارد تهران شد، نزدیک به سه ساعت در نهاد ریاست جمهوری حضور داشت. 

افشای چهره واقعی حقوق بشر آمریکایی با تحریم آلبانیز

کاظم غریب‌آبادی :

افشای چهره واقعی حقوق بشر آمریکایی با تحریم آلبانیز

۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۶

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پیامی در فضای مجازی نوشت: تحریم یک گزارشگر ویژه سازمان ملل به دلیل مطالبه پاسخگویی در دیوان کیفری بین‌المللی، چهره واقعی سیاست حقوق بشری آمریکا را آشکار می‌کند.

عراقچی: تحریم سلاحی علیه حقوق اولیه انسان‌هاست

دومین روز از نشست وزیران امور خارجه کشور‌های عضو بریکس؛

عراقچی: تحریم سلاحی علیه حقوق اولیه انسان‌هاست

۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۷

وزیر امور خارجه در دومین روز از نشست وزیران امور خارجه کشور‌های عضو بریکس گفت: امروز اعمال تحریم‌های تبدیل به یک سلاحی شده که حقوق اولیه انسان‌ها را از بین می‌برد.

دیدار وزیر امور خارجه با نخست وزیر هند

دیدار وزیر امور خارجه با نخست وزیر هند

۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۶

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در نشست وزرای خارجه کشورهای عضو بریکس به دهلی‌نو سفر کرده است، در حاشیه این نشست با ناراندرا مودی نخست وزیر هند دیدار کرد.

تقویت بریکس  در مقابله با یکجانبه‌گرایی 

تقویت بریکس  در مقابله با یکجانبه‌گرایی 

۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۳

امروز بیش از هر زمان دیگری، ضرورت تقویت و فعال‌سازی سازوکارهایی همچون بریکس احساس می‌شود. در شرایطی که نظام بین‌الملل بیش از گذشته در معرض یک‌جانبه‌گرایی، سلطه‌طلبی و رفتارهای خارج از چارچوب‌های حقوقی و اخلاقی قرار گرفته، نیاز به شکل‌گیری و تقویت قطب‌های مستقل و اثرگذار جهانی، ضرورتی انکارناپذیر است. 

نیازمندی ها