به گزارش جام جم آنلاین، دکتر فاطمه پورحاجی افزود: رژیم های غذایی حاوی قند با اثرات نامناسب بر سلامتی از جمله چاقی، بیماری های قلبی و حتی اختلال در عملکرد حافظه نیز مرتبط است.
وی خاطر نشان کرد: آخرین تحقیقات حاکی از آن است که مصرف قند در اوایل زندگی یادگیری و عملکرد هیپوکامپ را دچار اختلال مینماید و مصرف زیاد قند منجر به افزایش سطح پاراباکتروئیدها در میکروبیوم روده و بیش از 100 تریلیون میکروارگانیسم در دستگاه گوارش میشود که در سلامت انسان و ایجاد بیماری نقش بهسزایی دارد.
دکتر پورحاجی گفت: باید از رژیم غذایی سالم در کودکان اطمینان حاصل کرد و آنان را به خوردن مواد مغذی مانند حبوبات، غلات سبوسدار، میوه، سبزیها، لبنیات و پروتئینهای بدون چربی ترغیب و نوشیدنیها و مواد حاوی قند را محدود نمود.
منبع: بهداشت نیوز
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد