jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۳۱۰۳۱۵   ۲۲ فروردين ۱۴۰۰  |  ۲۳:۴۹

نوشیدنی ثعلب یک نوشیدنی بسیار قدیمی ترکی است که ماده‌ی اصلی آن پودر یا آردی به نام ثعلب است.

به گزارش جام جم آنلاین، نوشیدنی ثعلب یک نوشیدنی بسیار قدیمی ترکی است که ماده‌ی اصلی آن پودر یا آردی به نام ثعلب است. این پودر از ساییدن ریشه‌ی خشک شده‌ی گونه‌ای از گیاهان به نام ثعلبیان به دست می‌آید. مردمان روم باستان هم از این دسته از گیاهان برای تهیه کردن نوشیدنی استفاده می‌کردند و معتقد بودند که این گیاهان خواص زیادی دارند. ثعلب در حال حاضر بیشتر در خاورمیانه برای درست کردن بستنی و دسرهای دیگر استفاده می‌شود.
مواد لازم برای نوشیدنی ثعلب:
شیر سرد: ۲ فنجان بزرگشکر: به میزان دلخواهثعلب: نصف قاشق مرباخوریگلاب: ۱ قاشق غذاخوریدارچین: برای تزئین
طرز تهیه نوشیدنی ثعلب:
۱. ابتدا ۲ فنجان بزرگ شیر سرد را در یک شیر جوش بریزید و به آن شکر اضافه کنید. اگر دوست دارید نوشیدنی شما شیرینی ملایمی داشته باشد، می‌توانید ۱٫۵ قاشق چای‌خوری شکر اضافه کنید. میزان شکر بسته به سلیقه‌ی شما می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد.
۲. ثعلب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر و ثعلب در شیر حل شوند. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.
۳. بعد از چند دقیقه که شیر گرم شد گلاب را اضافه کنید. بنا بر سلیقه‌ی خودتان می‌توانید برای عطر بیشتر گلاب بیشتری به نوشیدنی اضافه کنید.
۴. نوشیدنی را کمی دیگر هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و داخل فنجان بریزید. برای تزیین می‌توانید کمی پودر دارچین روی فنجان بپاشید. این نوشیدنی را بهتر است گرم سرو کنید.

منبع: ایرنا  



ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
مرثیه‌ای برای «عمو‌ قاسم»

مرثیه‌ای برای «عمو‌ قاسم»

یک) هرآنچه از تو بیادم می‌آید آلوده به غم است. تو یک جاعل بودی، یک کلاهبردار حرفه‌ای. دردهای کمرشکن را در مشتهایت پنهان می‌کردی و ناگهان چون شعبده‌بازی چیره دست سرودی خجسته از کلاه جادویی کلمات بیرون می‌کشیدی.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر