این وسط عادت خوب پخت و پز شیرینی به کناری رفت که میشود دوباره آن را زنده کرد؛ البته به جای شیرینیهای سخت و زمانبر، میتوان خوراکیهای سادهتر را جایگزین کرد.
مواد اولیه:
آرد: ۴قاشق غذاخوری(۱۰۰۰تومان)
شیر: ۳قاشق غذاخوری(۵۰۰تومان)
شکر: ۲قاشق غذاخوری(۵۰۰تومان)
پودر کاکائو: ۲قاشق غذاخوری(۱۰۰۰تومان)
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری(۱۰۰۰تومان)
روغن مایع: ۲قاشق غذاخوری(۵۰۰تومان)
تخممرغ: یک عدد(۱۰۰۰تومان)
طرز تهیه:
شکر و تخممرغ را در ظرفی ریخته و خوب هم میزنیم سپس روغنمایع، آرد، پودر کاکائو و بکینگپودر را کمکم به آن اضافهکرده وخوب همزده و مخلوط میکنیم تا خمیری یکدست ایجاد شود.
داخل یک قابلمه به ارتفاع نصف فنجان یا ظرفهای کاپکیک آب ریخته و روی حرارت میگذاریم تا جوش آید. ظرف یا فنجانهای مخصوص را کمی چربکرده و یکسوم آنها را از مواد پرکرده و در قابلمه میچینیم. حدود یک ربع بعد و وقتی کیکها پف کرد شعله را خاموش کرده و روی قابلمه را دمکنی میگذاریم. وقتی کیکها کمی سرد شد آنها را بهراحتی و با زدن ضربه از ظرف خارجکرده، در ظرف مناسبی چیده، به دلخواه تزیینکرده و با نوشیدنی مناسبی سرو میکنیم.
نکات آشپزی
این میان وعده و دسر خوشمزه را میتوانیم ساده تهیهکرده و با سلیقه خودمان تزئین کنیم که در این صورت باید پودر کاکائو را حذف کنیم.
این کاپ کیک را میتوانیم در فر هم تهیه کنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگو با فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر:
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد مؤتمن، در باب کتابخوانی و بازیگریاش در فیلم «خاطرات بندباز»