منبع مقوی
طرز تهیه سوپ مرغ با برنج قهوه‌ای

منبع مقوی

سوپ چغندر و هویج

تقویت‌کننده زمستانی

سوپ چغندر و هویج یک شام یا پیش‌غذایی خوشرنگ، خوشمزه، مقوی و البته زمستانی است که علاوه بر دارابودن ویتامین و مواد موردنیاز بدن، تقویت‌کننده بدن، ضدسرطانی قوی و دافع سموم بدن است و از همه مهم‌تر یک مشکل شایع یعنی یبوست را هم رفع می‌کند.
کد خبر: ۱۳۰۴۳۸۰

مواد اولیه:
چغندر متوسط: ۳عدد(۱۰۰۰ تومان)
هویج متوسط: ۵عدد(۱۰۰۰تومان)
آب‌مرغ: ۲لیوان
پیاز متوسط: یک عدد(۵۰۰ تومان)
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری(۱۰۰۰ تومان)
سیر: ۲حبه
گشنیز تازه: ۱۰۰گرم(۵۰۰ تومان)
نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:
سیر و پیاز را پوست‌کنده، خردکرده و در قابلمه‌ای ریخته و با روغن زیتون تفت‌داده و کمی سرخ می‌کنیم. چغندر را پوست‌کنده و رنده می‌کنیم و به پیاز و سیر اضافه‌کرده و با شعله زیاد خوب تفت می‌دهیم.

سپس هویج را هم پوست‌کنده و خردکرده و به مواد اضافه می‌کنیم. بعد از چند دقیقه تفت‌دادن نمک، زردچوبه، فلفل و آب مرغ را هم اضافه کرده و شعله را کم می‌کنیم تا مواد بپزد.

بعد قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و وقتی کمی خنک شد آن را در غذاساز ریخته و میکس می‌کنیم.(البته می‌توان غذا را میکس نکرد) سپس سوپ را دوباره در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی داغ شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با گشنیز تازه ساطوری خردشده تزیین کرده و با برش‌های لیموترش سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی:

چغندر باید خام باشد در غیر این صورت سوپ آب انداخته و جا نمی‌افتد.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها