مواد اولیه:
چغندر متوسط: ۳عدد(۱۰۰۰ تومان)
هویج متوسط: ۵عدد(۱۰۰۰تومان)
آبمرغ: ۲لیوان
پیاز متوسط: یک عدد(۵۰۰ تومان)
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری(۱۰۰۰ تومان)
سیر: ۲حبه
گشنیز تازه: ۱۰۰گرم(۵۰۰ تومان)
نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
سیر و پیاز را پوستکنده، خردکرده و در قابلمهای ریخته و با روغن زیتون تفتداده و کمی سرخ میکنیم. چغندر را پوستکنده و رنده میکنیم و به پیاز و سیر اضافهکرده و با شعله زیاد خوب تفت میدهیم.
سپس هویج را هم پوستکنده و خردکرده و به مواد اضافه میکنیم. بعد از چند دقیقه تفتدادن نمک، زردچوبه، فلفل و آب مرغ را هم اضافه کرده و شعله را کم میکنیم تا مواد بپزد.
بعد قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و وقتی کمی خنک شد آن را در غذاساز ریخته و میکس میکنیم.(البته میتوان غذا را میکس نکرد) سپس سوپ را دوباره در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی داغ شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با گشنیز تازه ساطوری خردشده تزیین کرده و با برشهای لیموترش سرو میکنیم.
نکات آشپزی:
چغندر باید خام باشد در غیر این صورت سوپ آب انداخته و جا نمیافتد.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت