به گزارش جام جم آنلاین، یکی از این اسپاگتی ها که تفاوتی با بسیاری دیگر از اسپاگتی ها ندارد به نام آگلیواولیو شناخته می شود.
مواد مورد نیاز:
450 گرم ماکارونی نپخته
6 حبه سیر ، نازک برش خورده
یک دوم فنجان روغن زیتون
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده برای طعم و مزه
یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
به اندازه یک فنجان پنیر سفید تازه خرد شده
طرز تهیه:
مرحله 1
یک قابلمه بزرگ آب کمی نمک را بگذارید تا جوش بیاید. ماکارونی را در آب جوش بپزید. خوب هم بزنید تا پخته شود. بعد از اینکه به مدت 12 دقیقه پخت داخل آبکش بریزید تا خوب آبگیری شود.
مرحله 2
سیر و روغن زیتون را در یک تابه سرد ترکیب کنید. آن را به مدت حدود 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا سیر به آرامی برشته شود. هنگامی که روغن زیتون شروع به حباب زدن می کند ، حرارت را به متوسط کاهش دهید. آن را بپزید و هم بزنید تا حدود 5 دقیقه دیگر سیر قهوه ای طلایی شود. از روی حرارت بردارید.
مرحله 3
تکه های فلفل قرمز ، فلفل سیاه و نمک را روی ماکارونی بریزید. همچنین روغن زیتون، سیر،جعفری و نیمی از پنیر سفید را روی آن بریزید. هم بزنید تا ترکیب شود.
*هنگامی که پنیر را می ریزید می توانید یک قاشق غذاخوری کره هم اضافه کنید.
مرحله 4
در این مرحله غذای طبخ شده را با باقی مانده پنیر سرو کنید.
ارزش غذایی در هر وعده :
755 کالری، پروتئین 22.9 گرم؛ کربوهیدرات 87.4 گرم، چربی 34.5 گر،م کلسترول 17.6 میلی گرم، سدیم 354.8 میلی گرم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد