سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه فصلی

طرز تهیه سالاد اسفناج وکرفس و سیب

اسفناج یک منبع کامل آهن بوده و بسیار مفید برای چربی سوزی است
کد خبر: ۱۳۰۰۸۱۵

طرز تهیه سالاد اسفناج وکرفس و سیب

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم برای سالادسیب وکرفس و اسفناج

  • موسیر خرد شده : 2 ق غ
  • سرکه :2 ق غ
  • نمک : 1/8 ق چ
  • روغن زیتون : 1/4 فنجان
  • خردل خرد شده : 2 ق چ
  • برگ کوچک اسفناج :4 فنجان
  • برگ منداب: 2 فنجان *
  • برگ کرفس : 1 فنجان
  • سیب خرد شده : 2 فنجان
  • پنیر رنده شده دلخواه :1 فنجان

طرز تهیه سالاد اسفناج وکرفس و سیب

طرز تهیه سالاد سیب و اسفناج و کرفس

ابتدا سیب را شسته ، پوستش را بگیرید و خرد کنید و کرفس ها را شسته و برگ آن را خرد نمایید بعد اسفناج را پاک کرده بشویید و بعد از آن که خشک شد آن را خرد کنید و پنیررا هم در آخر رنده کنید.

سیب ، کرفس و اسفناج را با هم مخلوط کنید، برگ های منداب را در ظرف سرو قرار داده و مواد را روی آن بریزید و موسیر را خرد کرده و به همراه روغن زیتون ، خردل خرد شده ، سرکه و نمک در ظرفی مخلوط نمایید.

سس را روی سالاد ریخته و سرو کنید

نکات تکمیلی در مورد سالاد سیب وکرفس و اسفناج

سالاد سیب وکرفس و اسفناج جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد سیب وکرفس و اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد اسفناج وکرفس و سیب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها