سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه فصلی

طرز تهیه سالاد اسفناج وکرفس و سیب

اسفناج یک منبع کامل آهن بوده و بسیار مفید برای چربی سوزی است
کد خبر: ۱۳۰۰۸۱۵

طرز تهیه سالاد اسفناج وکرفس و سیب

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم برای سالادسیب وکرفس و اسفناج

  • موسیر خرد شده : 2 ق غ
  • سرکه :2 ق غ
  • نمک : 1/8 ق چ
  • روغن زیتون : 1/4 فنجان
  • خردل خرد شده : 2 ق چ
  • برگ کوچک اسفناج :4 فنجان
  • برگ منداب: 2 فنجان *
  • برگ کرفس : 1 فنجان
  • سیب خرد شده : 2 فنجان
  • پنیر رنده شده دلخواه :1 فنجان

طرز تهیه سالاد اسفناج وکرفس و سیب

طرز تهیه سالاد سیب و اسفناج و کرفس

ابتدا سیب را شسته ، پوستش را بگیرید و خرد کنید و کرفس ها را شسته و برگ آن را خرد نمایید بعد اسفناج را پاک کرده بشویید و بعد از آن که خشک شد آن را خرد کنید و پنیررا هم در آخر رنده کنید.

سیب ، کرفس و اسفناج را با هم مخلوط کنید، برگ های منداب را در ظرف سرو قرار داده و مواد را روی آن بریزید و موسیر را خرد کرده و به همراه روغن زیتون ، خردل خرد شده ، سرکه و نمک در ظرفی مخلوط نمایید.

سس را روی سالاد ریخته و سرو کنید

نکات تکمیلی در مورد سالاد سیب وکرفس و اسفناج

سالاد سیب وکرفس و اسفناج جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد سیب وکرفس و اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد اسفناج وکرفس و سیب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها