به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازدلگرم
- سینه مرغ: ۱ تکه
- ران مرغ: ۱ تکه
- برنج: ۱ کیلو
- سیب زمینی خلال شده: ۳ عدد
- نخود آب پز: ۱ پیمانه
- گوجه فرنگی: ۴ عدد
- پیاز خلالی شده: ۲ عدد
- روغن
- نمک و زردچوبه
- فلفل سیاه دانه ای و پودری
- دارچین چوبی و پودری
- هل دانه ای و پودری
- برگ بو
- ادویه گوبولی (دارچین، فلفل سیاه، هل، میخک، زیره سبز برای مرغ و زیره سیاه برای گوشت)
- طرز تهیه گوبولی
روش تهیه گوبولی خوش عطر
- مرغ را به همراه چوب دارچین، دانه هل و فلفل سیاه، برگ بو، نمک و زردچوبه آب پز می کنیم.
- پیازها را در همان ظرفی که می خواهیم برنج را دم کنیم تفت می دهیم و به همراه کمی زردچوبه، پودر دارچین، پودر هل، ادویه گوبولی، برگ بو و دانه ی هل و فلفل و چوب دارچین.
- برنج را که در آب خیسانده ایم را به همراه کمی آب داخل روغن پیاز ریخته و سرخش می کنیم (حدود ۱ دقیقه) سپس آب مرغ را اضافه می کنیم به اندازه ای که نیم سانت بالاتر از برنج باشد.
- با حرارت کم اجازه می دهیم آب برنج تبخیر شده و سپس برنج را دم می کنیم.
- برای مواد کناری برنج پیاز را تفت داده و رب گوجه به همراه تمام ادویه ها به شکل پودری سرخ می کنیم. سپس نخود آب پز و سیب زمینی سرخ شده را اضافه می کنیم.
- مرغ را به همراه ادویه گوبولی سرخ می کنیم و کنار ظرف می گذاریم.
نکات لازم برای پخت گوبولی
- در دستور اصلی این غذا سیب زمینی را آب پز کرده خلال می کنند و سپس سرخ می کنند.
- کشمش هم در مواد کناری برنج استفاده می شده.
- گوبولی از هند وارد ایران شده.
- در تهیه این غذا از برنج هندی استفاده شده.
- اگر دوست داشتید مواد کناری برنج نرم تر شوند می توانید کمی آب مرغ به آن اضافه کرده و درش را بگذارید تا بجوشد و نرم تر شود.