به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ویستا
فیله یا سینه مرغ | 500 گرم |
رب انار ترش | 2-3 ق غذاخوری |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
روغن (ترجیحا روغن زیتون) یا کره | 4 ق غذاخوری - 50 گرم |
گردو | 3 ق غذاخوری |
زعفران دمکرده | 1 ق سوپخوری |
ماست | 2 ق سوپخوری |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است