به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ویستا
فیله یا سینه مرغ | 500 گرم |
رب انار ترش | 2-3 ق غذاخوری |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
روغن (ترجیحا روغن زیتون) یا کره | 4 ق غذاخوری - 50 گرم |
گردو | 3 ق غذاخوری |
زعفران دمکرده | 1 ق سوپخوری |
ماست | 2 ق سوپخوری |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید