اسکالوپ مرغ و اسفناج غذای ورزشکاران

طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج خوشمزه

کد خبر: ۱۲۹۹۳۹۸

طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج خوشمزه 

به گزارش جام جم آنلاین از خبربان 

توصیه می‌شود که ورزشکاران، اسکالوپ مرغ و قارچ و اسفناج را را به دلیل میزان بالای پروتین آن، در وعده‌های غذایی خود قرار دهند. پروتئین نقش زیادی در عضله سازی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. اسکالوپ یکی از غذا‌های پرکالری و در عین حال سرشار از پروتئین است که هم به صورت مرغ و قارچ و هم مرغ و اسفناج، پخته می‌شود. 

مواد لازم

 

سینه مرغ: یک عدد

 

تخم‌مرغ: ۲ عدد

 

اسفناج: ۵۰۰ گرم

 

کره: ۵۰ گرم

 

پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

 

آرد سوخاری: ۵ قاشق غذاخوری

 

فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

 

روغن مایع: به مقدار لازم 

طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج خوشمزه

مراحل تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج

 در مرحله اول از طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج، ابتدا سینه مرغ را به صورت شنیسل در می‌آوریم.

 

برای این کار سینه مرغ را از وسط با چاقو به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و سپس به صورت تکه‌هایی نسبتا بزرگ برش می‌دهیم.

 

در این مرحله لازم است تا سینه مرغ را کمی با بیفتک بکوبید تا صاف و یکدست شود.

 

در مرحله دوم از طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج، تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف ریخته، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

 

در مرحله سوم نوبت به سرخ کردن سینه مرغ می‌رسد. تکه‌های سینه مرغ را ابتدا در آرد سوخاری غلتانده، بعد وارد ظرف حاوی تخم‌مرغ کنید. پس از آن را داخل ماهیتابه انداخته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید.

 

در این مرحله از تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج، اسفناج‌ها را درون یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. اسفناج‌ها را با آب خوب پخته می‌شوند.

 

پس از آنکه اسفناج‌ها نرم شدند، آن‌ها را روی تکه‌های مرغ سوخاری شده قرار دهید. کمی پنیر پیتزا به آن‌ها اضافه کنید.

 

تکه‌های مرغ به همراه اسفناج و پنیر پیتزا را درون سینی فر قرار دهید. حرارت فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

 

در این مرحله از طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج، سینی اسکالوپ مرغ و اسفناج را درون فر گذاشته و ۱۰ دقیقه در طبقه متوسط فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا اسکالوپ مرغ و اسفناج ما آماده سرو است.

طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج خوشمزه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها