ذرت خامه ای یه صبحانه عالی و بی نظیز

طرز تهیه ذرت خامه ای خانگی با طعم فوق العاده عالی

ذرت خامه ای یکی از انواع دسر های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در مدت کمی و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید، در این مقاله به شما عزیزان طرز تهیه ذرت خامه ای را آموزش خواهیم داد.
کد خبر: ۱۲۹۸۶۰۲

طرز تهیه ذرت خامه ای خانگی با طعم فوق العاده عالیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا

مواد لازم جهت تهیه ذرت خامه ای

  • ذرت پخته یخ زده : ۲۲۵ گرم
  • شیر : یک و یک دوم پیمانه
  • کره : ۲۰ گرم
  • پنیر پیتزا : یک دوم پیمانه
  • آرد سفید : یک قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه ذرت خامه ای یا طعم به یاد ماندنی

در روش تهیه ذرت خامه ای ابتدا ذرت پخته یخ زده را داخل آبکش قرار دهید و به منظور باز شدن یخ ذرت آن ها را چند بار آبکشی کنید سپس داخل قابلمه بریزید.

 

حالا به آن نمک، فلفل، کره و یک پیمانه شیر بیافزایید و اجازه دهید کره بر روی حرارت ملایم آب و شیر داغ شود، در این فاصله زمانی که شیر داغ می شود باقی مانده شیر و آرد را داخل یک کاسه بریزید.

حالا با کمک یک همزمن دستی شیر و آرد را خوب هم بزنید تا محلول یکدست شود سپس مخلوط شیر را به قابلمه ذرت اضافه کنید و سریع بر روی حرارت ملایم به طور یکنواخت به مدت ده دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ و آرد لعاب بیندازد.

 

در مرحله آخر از طرز تهیه ذرت خامه ای به مخلوط حاصل پنیر پیتزا اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید تا پنیر کاملا آب شود حالا ذرت کرمی و خامه ای آماده است تا آن را کنار غذاهای دیگر و یا به تنهایی سرو کنید نوش جان.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها