
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرشین وی
مواد لازم:
•شکلات خالص : ۲۵۰ گرم
•کره : ۲ قاشق غذاخوری
•شیر غلیظ شده : ۴ قاشق غذاخوری
• پودر قند, الک شده : ۳ پیمانه
• مغز فندق, خرد شده : نصف پیمانه
• کشمش طلایی : ۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱٫ قالب کیک مربع شکل به اندازه ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب نمایید.
۲٫ شکلات را به قطعات کوچک تقسیم نمایید و همراه با شیر غلیظ شده و کره داخل کاسه ای بریزید . کاسه را روی تابه حاوی آب نیم جوش قرار دهید و مدام مواد داخل آن را هم بزنید تا شکلات و کره کاملا آب گردند و مواد با هم ترکیب گردند.
۳٫ کاسه را از روی حرارت بردارید و پودر قند را به تدریج اضافه نمایید . فندق و کشمش طلایی را به مخلوط اضافه نمایید . مخلوط را داخل قالبی که از قبل آماده نموده اید بریزید و فشار دهید و سطح آن را صاف و یکدست نمایید. سپس بگذارید تا خنک و سفت شود.
۴٫فاج آماده شده را از قالب خارج نموده و روی تخته بگذارید. آن را به شکل مربع برش دهید و داخل قالب کاغذی شیرینی بگذارید و تا قبل از سرو آنها را خنک نگه دارید.
توصیه سرآشپز :
در دستور فاج شکلاتی فندق و میوه فقط به مغز فتدق اشاره شده ولی شما می توانید از مغز بادام, مغز پسته, گردو و یا بادام هندی نیز استفاده نمایید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد