
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
تخم مرغ و شیر را در ظرفی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید. ظرفتان باید به اندازه ای باشد که رول نان تست در آن جا شود. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید. رول ها را یکی یکی در مایه تخم مرغی فرو کنید و بچرخانید تا همه طرف آن به مایه آغشته شود. سپس داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ کنید. هر طرف رول را حدود 1 دقیقه سرخ کنید، بعد بچرخانید تا هر 4 طرف رول برشته شود. رول های فرنچ تست را از ماهیتابه خارج کنید و بلافاصله نوش جان کنید.
نکته: برای تهیه این فرنچ تست باید از نان تازه استفاده کنید. نانی که تازه نباشد موقع رول کردن خرد می شود. بجای گودا از پنیر چدار رنده شده نیز می توانید استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان