به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک مواد لازم برای آش عدس
عدس 1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
گوشت به میزان لازم
سبزی تازه (گشنیز و جعفری) 120 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 3 حبه
آب 2 لیتر
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ، ماست یا کشک برای سرو
مرحله اول:
ابتدا برنج و عدس را به صورت جداگانه در مقداری آب بریزید تا حدودا یک ساعت خیس بخورند. پیاز و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن، زردچوبه و فلفل تفت دهید.
مرحله دوم:
پیاز و سیر سرخ شده را به همراه 2 لیتر آب در یک قابلمه بریزید و برنج و عدس وگوشت را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که گوشت برای پختن، به زمان بیشتری نسبت به عدس و برنج نیاز دارد. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و آب آن کشیده شود.
مرحله سوم:
وقتی آب آش عدس کشیده شد، باید سبزی های خرد شده را اضافه کنید. سپس به مقدار لازم در آش نمک بریزید و صبر کنید تا آش شما کاملا پخته و لعاب دار شود.
مرحله آخر:
آش عدس را با نعنا داغ، ماست یا کشک تزیین و سرو نمایید. نوش جان.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: