آش آلو اسفناج

بمب ویتامین

آش عدس با گوشت یه آش خوشمزه و بسیار مقوی

طرز تهیه آش عدس با گوشت

کد خبر: ۱۲۹۸۳۱۳

طرز تهیه آش عدس با گوشت

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک مواد لازم برای آش عدس

عدس 1 پیمانه

برنج 1 پیمانه

گوشت به میزان لازم 

سبزی تازه (گشنیز و جعفری) 120 گرم

پیاز 2 عدد

سیر 3 حبه

آب 2 لیتر

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

نعنا داغ، ماست یا کشک برای سرو 

مرحله اول:

ابتدا برنج و عدس را به صورت جداگانه در مقداری آب بریزید تا حدودا یک ساعت خیس بخورند. پیاز و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن، زردچوبه و فلفل تفت دهید.

مرحله دوم:

پیاز و سیر سرخ شده را به همراه 2 لیتر آب در یک قابلمه بریزید و برنج و عدس وگوشت را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که گوشت برای پختن، به زمان بیشتری نسبت به عدس و برنج نیاز دارد. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و آب آن کشیده شود.

مرحله سوم:

وقتی آب آش عدس کشیده شد، باید سبزی های خرد شده را اضافه کنید. سپس به مقدار لازم در آش نمک بریزید و صبر کنید تا آش شما کاملا پخته و لعاب دار شود.

مرحله آخر:

آش عدس را با نعنا داغ، ماست یا کشک تزیین و سرو نمایید. نوش جان. 

طرز تهیه آش عدس با گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها