به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک مواد لازم برای آش عدس
عدس 1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
گوشت به میزان لازم
سبزی تازه (گشنیز و جعفری) 120 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 3 حبه
آب 2 لیتر
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ، ماست یا کشک برای سرو
مرحله اول:
ابتدا برنج و عدس را به صورت جداگانه در مقداری آب بریزید تا حدودا یک ساعت خیس بخورند. پیاز و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن، زردچوبه و فلفل تفت دهید.
مرحله دوم:
پیاز و سیر سرخ شده را به همراه 2 لیتر آب در یک قابلمه بریزید و برنج و عدس وگوشت را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که گوشت برای پختن، به زمان بیشتری نسبت به عدس و برنج نیاز دارد. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و آب آن کشیده شود.
مرحله سوم:
وقتی آب آش عدس کشیده شد، باید سبزی های خرد شده را اضافه کنید. سپس به مقدار لازم در آش نمک بریزید و صبر کنید تا آش شما کاملا پخته و لعاب دار شود.
مرحله آخر:
آش عدس را با نعنا داغ، ماست یا کشک تزیین و سرو نمایید. نوش جان.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: