ترشی لذیذ با طعم نمکی و سرکه ای

ترشی ترب و هویج؛ یک چاشنی خوشمزه

یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها در کنار انواع غذا‌های ایرانی، ترشی است و ترشی ترب و هویج شاید یکی از معروف‌ترین‌ها نباشد، اما از خوشمزه‌ترین‌هاست.
کد خبر: ۱۲۹۶۳۱۶

ترشی ترب و هویج؛ یک چاشنی خوشمزهبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبر نگاران جوان 

مواد لازم برای تهیه ترشی ترب و هویج

 

هویج متوسط پنج عدد

ترب بزرگ دو عدد

شکر یک فنجان و چهار قاشق چای‌خوری

نمک دو قاشق چای‌خوری

سرکه سفید دو و نیم فنجان

آب گرم دو فنجانترشی ترب و هویج؛ یک چاشنی خوشمزه

 

برای تهیه ترشی ترب و هویج ابتدا باید ترب و هویج را بشویید. پوست آن‌ها را بگیرید و سپس به شکل رشته‌های دراز و نازک، آن‌ها را برش دهید. بهتر است طول هر رشته حدود پنج سانتی‌متر باشد.

رشته‌های هویج و ترب را در یک کاسه بزرگ بریزید. چهار قاشق چای‌خوری شکر و دو قاشق چای‌خوری نمک را به کاسه اضافه کنید. سپس با دست مواد را خوب مخلوط کنید تا نمک و شکر به خورد رشته‌ها برود. این کار را حدود سه دقیقه ادامه دهید تا مواد در دستان‌تان کمی نرم شود. اگر بتوانید یک رشته از ترب را بدون شکستن خم کنید، یعنی کار را درست انجام داده و دیگر نیاز نیست که با دست مواد را ترکیب کنید؛ بنابراین اگر رشته‌ها آماده شدند، آن‌ها را کنار بگذاریدحالارشته‌های ترب و هویج که نرم شده‌اند را در آبکش ریخته و با آب خنک خوب بشویید و آبکشی کنیید یک کاسه بزرگ بردارید و یک فنجان شکر را همراه با دو و نیم فنجان سرکه سفید و دو فنجان آب گرم به آن اضافه کنید. سپس مواد را آنقدر بهم بزنید تا شکر خوب حل شود

ظرف شیشه‌ای که می‌خواهید در آن ترشی بریزید را بردارید. رشته‌های ترب و هویج را داخل آن ریخته و سپس مایه شکر و سرکه را به آن اضافه کنید. این مایه باید روی رشته‌ها را بپوشاند. درب شیشه را بسته و آن را در یخچال بگذارید. این ترشی حداقل باید یک شب در یخچال بماند تا بتوانید آن را بخورید. حالا ترشی ترب و هویج شما آماده است. نوش جان.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها