هواوی قصد ساختن کارخانه در فرانسه را دارد

هواوی تصمیم دارد با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیون یورو یک کارخانه ساخت تجهیزات شبکه در فرانسه بسازد.
کد خبر: ۱۲۹۵۷۶۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر،هواوی اعلام کرد ۲۰۰ میلیون یورو برای احداث یک کارخانه ساخت تجهیزات شبکه موبایل در شرق فرانسه هزینه می کند. 

قرار است در این تاسیسات در وهله اول ۳۰۰ نفر استخدام شوند و در بلند مدت تعداد کارگران به ۵۰۰ نفر خواهد رسید. محصولات تولید این کارخانه به مشتریان اروپایی هواوی اختصاص می یابد.

این کارخانه بخشی از تلاش های هواوی در سطح بین المللی است تا نگرانی های که دولت آمریکا به وجود آورده را خنثی کند. از سوی دیگر هواوی به طور مرتب اتهامات دولت آمریکا درباره استفاده از تجهیزات برای جاسوسی را رد کرده است.

فرانسه استفاده از تجهیزات هواوی  را منع نکرد اما در ماه جولای به شرکت های مخابراتی اعلام کرد اجازه نامه های آنها برای خرید تجهیزات هواوی پس از منقضی شدن، دوباره تمدید نخواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها