محلبی کادایف دسری از کشور ترکیه با طبعی گرم

طرز تهیه محلبی کادایف خوشمزه و عالی

علاوه بر میهمانی‌ها این دسر خوشمزه و مقوی را می‌توانید در ایام ماه رمضان سر سفره افطار سرو کنید و لذت ببرید. با ما همراه باشید.
کد خبر: ۱۲۹۴۴۰۸

طرز تهیه محلبی کادایف خوشمزه و عالیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه محلبی کادایف
کره50 گرم
کادایف خشک175 گرم
شکرنصف پیمانه
مغز گردو100 گرم
نشاسته ذرتسه قاشق سوپ‌خوری
شیر پرچرب نیم لیتر
خامه صبحانه 100 گرم
شیر عسلینصف قوطی
پودر هلیک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه محلبی کادایف خوشمزه و عالی
طرز تهیه محلبی کادایف
مرحله اول

برای شروع کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. رشته‌های کادایف را به تابه اضافه کنید و با کره تفت دهید. شکر را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. مغز‌های گردو را هم خرد کنید و داخل کاسه بریزید.

مرحله دوم

یک کاسه بردارید و نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و شیر را درون کاسه با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر کمی داغ شود. سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید. آرام هم بزنید تا غلظت مواد زیاد شود سپس شیر عسلی را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم

یک قالب نسبتا گود به طول و عرض 20 سانتی‌متر بردارید. مخلوط رشته را کف قالب بریزید و به وسیله یک قاشق آن را خوب پخش و کمی فشرده کنید. حالا مایه دسر را روی رشته‌ها بریزید. کمی هل روی مایه بریزید و مابقی رشته‌ها را اضافه کنید. دسر آماده است. کافی است آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس با کمی خلال پسته و گل محمدی تزیین کنید. نوش جان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها