
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرشین پرشیا
مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی با سس خامه ای:
سیب زمینی (3 پیمانه پخته و خرد شده) 4 تا 5 عدد بزرگ
خیاربزرگ (متوسط 2 عدد) 1 عدد
تربچه (کوچک) 1 دسته
تخم مرغ (پخته شده) 4 عدد
ساقه کرفس (ریزخرد شده) 2 عدد
ساقه پیازچه (ریزشده) 3 ق غ
سس برای تهیه سالاد سیب زمینی با سس خامه ای:
فلفل سیاه 1/4 ق چ
نمک 1/4 ق چ
سس (خردل) 2 ق چ
خامه ترش 2 ق غ
سس (مایونز) 1/2 پیمانه
طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خامه ای:
1-ابتدا موادی که برای سس داریم باهم مخلوط میکنیم. ودر یخچال قرار میدیم .
2-وجود سس خردل در سس این سالاد برای طعم خاصی هست که به این سالاد میده و مزه غالبی نداره و تند نیست.
3-سیب زمینی ها را آبپز میکنیم و اجازه میدیم کاملا خنک شوند.
4-تخم مرغ ها ی آبپز شده رو هم خرد میکنیم
5-ساقه های پیازچه و کرفس رو بصورت ریز و تربچه ها بصورت حلقه ای و خیار رو هم خرد میکنیم.
6-سسی که در ابتدای رسپی اماده کردیم به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
7-ودر انتها نمک وفلفل سیاه میزنیم. و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو میکنیم.
نکات:
1- پیشنهاد میکنم سیب زمینی هارو بعداز خنک شدن داخل یخچال بذارید بعد برای سالاد استفاده کنین تا برش های یکدستی داشته باشین.
2- میزان نمک و فلفل ذکر شده ذائقه ای هستش و میتونید کم وزیاد کنید.
3- استفاده از پیازچه کامل در کنار ساقه های ان نیز طعم خوبی به سالاد میدهد.
4- جایگزین خامه ترش در رسپی: ماست خامه ای
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید