سالاد سیب زمینی،ساده ومجلسی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خامه ای

امروزه سالادها تنوع زیادی دارند ، که هم بعنوان پیش غذا و گاهی با اضافه شدن گوشت و ماهی و .... بعنوان غذای اصلی هم استفاده میشن. امروز باهم یک سالاد خوشمزه رو تجربه میکنیم.
کد خبر: ۱۲۹۴۱۴۱

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خامه ایبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرشین پرشیا

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی با سس خامه ای:

سیب زمینی (3 پیمانه پخته و خرد شده) 4 تا 5 عدد بزرگ
خیاربزرگ (متوسط 2 عدد) 1 عدد
تربچه (کوچک) 1 دسته
تخم مرغ (پخته شده)  4 عدد
ساقه کرفس (ریزخرد شده) 2 عدد
ساقه پیازچه (ریزشده) 3 ق غ

سس برای تهیه سالاد سیب زمینی با سس خامه ای:

فلفل سیاه 1/4 ق چ
نمک 1/4 ق چ
سس (خردل) 2 ق چ
خامه ترش 2 ق غ
سس (مایونز) 1/2 پیمانه
طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خامه ای

طرز تهیه  سالاد سیب زمینی با سس خامه ای:

1-ابتدا موادی که برای سس داریم باهم مخلوط میکنیم. ودر یخچال قرار میدیم .

2-وجود سس خردل در سس این سالاد برای طعم خاصی هست که به این سالاد میده و مزه غالبی نداره و تند نیست.

3-سیب زمینی ها را آبپز میکنیم و اجازه میدیم کاملا خنک شوند.

4-تخم مرغ ها ی آبپز شده رو هم خرد میکنیم

5-ساقه های پیازچه و کرفس رو بصورت ریز و تربچه ها بصورت حلقه ای و خیار رو هم خرد میکنیم.

6-سسی که در ابتدای رسپی اماده کردیم به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

7-ودر انتها نمک وفلفل سیاه میزنیم. و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو میکنیم.

نکات:

1- پیشنهاد میکنم سیب زمینی هارو بعداز خنک شدن داخل یخچال بذارید بعد برای سالاد استفاده کنین تا برش های یکدستی داشته باشین.

2- میزان نمک و فلفل ذکر شده ذائقه ای هستش و میتونید کم وزیاد کنید.

3- استفاده از پیازچه کامل در کنار ساقه های ان نیز طعم خوبی به سالاد میدهد.

4- جایگزین خامه ترش در رسپی: ماست خامه ای

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها