
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه آش شولی خوش طعم و خوش عطر
مواد لازم :(۴ تا ۵ نفر)
۱ و ۱/۲ کیلو سبزی (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید)
۲ عدد چغندر بزرگ
۳ عدد پیاز متوسط
۱ لیوان آرد
۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک
۱ لیوان عدس
روغن: به اندازه سرخ کردن پیازها و درست کردن نعنا داغ
نمک و زردچوبه : به اندازه لازم
سرکه: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
مدت زمان : ۲ ساعت
ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش میدهیم و با مقداری آب روی گاز قرار میدهیم تا نیمپز شود. میتوان مقداری از چغندر را هم رنده کرد.
بعد از اینکه چغندر بهطور کامل نیمپز شد، عدس و سبزی خرد شده را به آن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا کاملاً پخته شود.
سپس پیاز را سرخ کرده و نعناع و زرچوبه به آن اضافه میکنیم.
حدود ۴ الی ۵ لیوان آب سرد را به آرد اضافه میکنیم و سپس با قاشق، کاملاً آنها را با هم مخلوط میکنیم.
هنگامی که سبزی وعدس کاملاً پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه میکنیم و میگذاریم تا چند قُل بخورد.
سپس حدود ۴ لیوان آب جوش به آش اضافه میکنیم و سپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه میکنیم و بهطور همزمان هم میزنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.
بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه (یا رب انار) به آش اضافه میکنیم و میگذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.
شولی را در ظرف مناسب ریخته و آن را با پیاز و نعنا داغ تزیین میکنیم.
نوش جان
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید