حلوای لبو دسر شب یلدا

طرز تهیه دسر خوشمزه حلوای لبو

حلوای لبو دسری خوشمزه، خوشرنگ و خوش عطر است که می توان آن را به دو روش بدون آرد و با آرد تهیه کرد
کد خبر: ۱۲۹۳۱۸۸

طرز تهیه دسر خوشمزه حلوای لبوبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی

روش اول (با آرد) :

مواد لازم :

آرد یک لیوان
شکر یک لیوان
پوره لبو یک لیوان و نیم
روغن نصف لیوان
گلاب نیم لیوان
آب لبو که داخلش پخته و رنگ دارده سه چهارم لیوان

عصاره هل دو ق.غ یا پودر هل ساییده شده یک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

لبو رو خوب پخته و پوره میکنیم و با شکر و آب لبو و گلاب و هل مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم به حدی که شکر آب بشه و کنار میگذاریم.

آرد رو بو میدیم فقط در حدی که بوی خامیش گرفته بشه نباید تغییر رنگ بده.

بعد روغن رو اضافه میکنیم.

حالا نوبت اضافه کردن شربته که روی آرد سرخ شده میریزیم و مرتب هم میزنیم تا جابیفته حدودا پنج دقیقه زمان میبره تا به اصطلاح حلوا جمع بشه و جا بیفته.

رنگ بی نظیر این حلوا آدمو به وجد میاره مخصوصا که با ماسوره گلبرگ رز روی تارت یا بیسکوئیت بزنید دقیقا گل رز سرخ هیجان انگیز میشه نوش جان

طرز تهیه دسر خوشمزه حلوای لبو

روش دوم : حلوای لبو به سبک هندی ( باشیر و بدون آرد)

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر:

لبوی خام رنده شده: 3 پیمانه

شیر: 2 پیمانه

روغن: 3 قاشق غذاخوری

پودر هل: مقدار دلخواه

بادام زمینی: 5- 4 عدد

پسته (اختیاری): 5- 4 عدد

طرز تهیه:

درون قابلمه‌ای، لبوهای خام رنده شده را به مدت 4- 3 دقیقه، حرارت داده سپس شیر را به ظرف اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.

مخلوط فوق را تا حدی که غلیظ شود روی شعله متوسط حرارت داده،‌ سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

روغن را به مخلوط اضافه کرده و تا حدی که لبه‌های مخلوط کمی از ظرف جدا شود به سرخ کرده ادامه دهید.

مخلوط را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و روی آن را با آجیل‌های تفت داده شده در روغن،‌ تزیین کنید.

دسر آماده شده را به صورت گرم یا سرد میل کنید

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها