
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
برنج: یک کیلوگرم
فیله مرغ: نیم کیلوگرم
لوبیا چشم بلبلی پخته شده:دو لیوان
شوید تازه:دو لیوان
پیاز سرخ شده:یک عدد
زعفران:یک قاشق چایخوری
ادویه، نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه پلو شوشتری :
برنج را چند ساعت خیس کنید و آبکش کنید. فیله های مرغ را تکه تکه کنید و با پیاز سرخ شده تفت دهید.
زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه ها و یک استکان آب روی حرارت قرار دهید.
وقتی آب داخل فیله ها بخار شد ، شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزایید و لابه لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید.
پس از 45 دقیقه این غذا آماده است.
نکته:
بجای شوید تازه میتوان از شوید خشک استفاده کرد.
با گوشت چرخ کرده قلقلی یا تکه های گوشت شتر مرغ نیز میتوان این پلو را تهیه کرد.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد