در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله
گوشت خورشتی300 گرم
کدو حلوایییک کیلوگرم
پیازدو عدد
آلو بخارا100 گرم
زعفران (حل شده در آب)یک و نیم قاشق غذاخوری
رب گوجه¬فرنگییک و نیم قاشق غذاخوری
دارچینیک قاشق چایخوری
روغن مایع
نمک
فلفل
مرحله اول
کدو را بشویید و پوست بکنید. کدو را به صورت هلالهای کوچک خرد کنید.
مرحله دوم
یک عدد از پیازها را به صورت ریز خرد و در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود.
مرحله سوم
کدوها را به پیاز اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.
مرحله چهارم
پیاز دیگر را به صورت خلالی خرد کنید. داخل قابلمهای روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
مرحله پنجم
پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید. تکههای گوشت را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
مرحله ششم
دو لیوان آب جوش و زعفران را روی مخلوط گوشت و پیاز بریزید و در ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد. حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
مرحله هفتم
آلوها را خوب بشویید و نیم ساعت در آب بخیسانید.
در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوها را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه به گوشت اضافه کنید و دو ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.
مرحله هشتم
کدو، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید و 15 تا 20 دقیقه بعد قابلمه را از روی گاز بردارید.
نکات طرز تهیه خورشت کدو حلوایی
رب را قبل از اضافه کردن به گوشت، کمی در روغن تفت دهید.
درصورتی طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، دو قاشق غذاخوری آبغوره یا آبلیمو به خورشت اضافه کنید.
اگر به خورشتهای شیرین علاقه مندید، با اضافه کردن آلو یا یک قاشق غذاخوری شکر، طعم خورشت را شیرینتر کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم