در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دونفره
برای شروع کره که در دمای اتاق نرم شده رو با شکر سفید و شکر قهوه ای به وسیله ی همزن میزنیم تا کاملا یکنواخت و کرمی شکل بشن
بیکینگ پودر و آب رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کرده و بعد به مایه کوکی اضافه میکنیم و با همزن میزنیم
حالا آرد و نمک رو اضافه میکنیم و با یه قاشق مواد رو مخلوط میکینم تا یکنواخت بشن.
گردو رو داخل یه کیسه ریخته و با گوشتکوب کمی خرد میکنیم.
در نهایت گردو خرد شده و کشمش رو هم اضافه کرده و با قاشق همشون میزنیم تا یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد
حالا با دستتون گلوله هایی کوچکتز از گردو از مایه برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی میذاریم.
حالا گلوله هارو برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میذاریم تا بپزن. همین که زیرشون در حال طلایی شدن بود از فر درشون بیارین. کوکی ها وقتی تازه از فر درمیان و هنوز داغن نرم هستن ولی بعد سرد شدن تردو خوشمزه میشن. پس دقت کنین تا به هوای ترد شدن بیش از حد داخل فر نپزینشون
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه