
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته
مواد لازم
قارچ تازه300 گرم
پیاز کوچک سفید یا زرد 1 عدد
سیر2 حبه
کره وگان 1 قاشق غذاخوری
آب سبزیجات 3 فنجان
آرد 2 قاشق غذاخوری
خامه ترش غیر لبنی وگان1 فنجان
*
شیر سویا 1 فنجان
طرز تهیه
ابتدا قارچ ها را ورقه ای خرد کنید، پیازها را نگینی ریز خرد کنید و سیرها را یا خیلی ریز خرد کنید یا رنده کنید.
در یک قابلمه بزرگ، ابتدا کره ی گیاهی را بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید زمانی که کره آب شد. پیاز را اضافه کنید و هم بزنید زمانی که سبک شدند سیرها را اضافه کنید و هم بزنید زمانی که آن ها سبک شدند، قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و هم بزنید. به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت دهید.
آب سبزیجات را اضافه کنید. زمانی که جوش آمد، حرارت را کم رو به متوسط کنید و و درقابلمه را بگذارید و اجازه دهید حداقل 45 دقیقه به آرامی بپزند.
آرد را اضافه کنید (یا از نشاسته ذرت مخلوط شده در آب برای نگه داشتن آن بدون گلوتن استفاده کنید)، خامه ترش غیر لبنی و شیر سویا را اضافه کنید. مخلوط را خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزد یا تا زمانی که سوپ غلیظ شود.
قبل از سرو به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید.
در این سوپ می توانید از آب هر نوع سبزیجاتی استفاده کنید.
• در این سوپ می توانید از هرنوع قارچی که دوست دارید استفاده کنید.
• اگر می خواهید از این سوپ برای پذیرایی از مهمانان استفاده کنید آن را زودتر تهیه کنید تا طعم قارچ در سوپ بیشتر شود.
• این سوپ را می توانید در فریزر بسته بندی کنید. و به هنگام سرو به اندازه ی دلخواه گرم کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
به بهانه روز خبرنگار و اکران فیلم «دست ناپیدا» با انسیه شاه حسینی گفتوگو کردهایم
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با «جامجم»: