یک خورشت مرغ هیجان انگیز مجلسی

طرز تهیه خورشت مرغ بارب انارو گردو

مرغ با رب انار و گردو یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال کشور می باشد. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد و از خورش های مجلسی شمال کشور محسوب می شود.
کد خبر: ۱۲۸۹۳۵۲

طرز تهیه خورشت مرغ بارب انارو گردوبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرشین وی

 


مرغ با رب انار و گردو

مواد لازم:

مرغ با استخوان=۴ تکه

پیاز داغ =۳ ق غ( ۱ عدد )

رب انار= ربع لیوان

فلفل= کمی

آب = ۲/۵ لیوان

گردوی ریز خرد شده (یا پسته)= ۴ ق غ

روغن مایع= به میزان لازم

نمک= به میزان لازم

طرز تهیه خورشت مرغ بارب انارو گردو

طرز تهیه:

مرغ را شسته ،خشک کرده و نمک می زنیم بعد در کمی روغن سرخ می کنیم.

مرغ با رب انار و گردو

رب انارو تو آب رقیق می کنیم و به همراه ادویه و پیاز داغ به مرغ اضافه می کنیم . اگه از گردو استفاده می کنیم ۲۰ دقیقه قبل از اینکه غذارو از روی حرارت بر می داریم گردو رو اضافه می کنیم ولی اگه از پسته استفاده کردیم این زمان ۱۰ دقیقه خواهد بود. غذارو با مغز های دلخواه تزئین می کنیم.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها