
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
بادمجان ها را بشویید و با پوست روی آتش، گاز یا داخل فر قرار دهید و کبابی کنید. برای کبابی کردن در فر لازم است فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. روی بادمجان ها شیارهای عمیق ایجاد کنید و آنها را در سینی فر بچینید و اجازه دهید 30 دقیقه در فر بماند تا مغز پخت شود. پس از این کار گریل را روشن کنید و اجازه دهید یک طرف کاملا برشته و دودی شود و پس از آن بادمجان را برگردانید تا طرف دیگر هم کبابی شود.
یک ظرف گود را با آب سرد پر کنید. بادمجان های کبابی داغ را داخل آب سرد قرار دهید . با این کار به پوست بادمجان شوک وارد می شود و راحت می توانید پس از چند دقیقه پوست را جدا کنید. پس از جدا کردن پوست، بادمجان را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
ماست را در طرف بریزید و نمک و فلفل را همراه سیر رنده یا له شده به آن بیافزایید.
آب بادمجان که گرفته شد آن را به وسیله میکسر یا گوشت کوب له کنید.
ماست و بادمجان را همراه پودر گردو با هم ترکیب کنید. اگر دوست دارید یک قاشق چایخوری نعناع خشک یا سبزیجات معطر مانند ریحان، ترخون و … به بورانی بادمجان اضافه کنید تا بورانی بادمجان خوش عطر تری داشته باشید. همچنین می توان مقداری روغن زیتون به ماست و بادمجان اضافه کرد
اگر از بوی کباب دودی شده خوشتان نمی آید می توانید بادمجان را بخارپز کنید.
– هر چه میزان بادمجان بیشتر باشد بورانی خوشمزه تری خواهید داشت اما در زیاد کردن مقدار بادمجان زیاده روی نکنید.
– پس از آماده کردن بورانی بهتر است اجازه دهید 24 ساعت در یخچال بماند تا کاملا مزه دار شود
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی هدررفت آب در کشور را بررسی کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم