ترشی لوبیا سبز با پوره گوجه فرنگی

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

ترشی یکی از مخلفات همراه غذا ی مورد علاقه تقریبا همه ما ایرانی ها است که انواع و طعم های خیلی فراوانی داره که خوبه که همه را حداقل ۱بار امتحان کنیم چون خیلی عالین ین
کد خبر: ۱۲۸۸۶۴۵

طرز تهیه ترشی لوبیا سبزبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از سر آشپز پاپیون

بیشتر بخوانید : طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با آموزش مرحله به مرحله

گوجه فرنگی بدون پوست۷ عدد

لوبیا سبز۷۰۰ گرم

سیر۵ حبه

فلفل سبز قلمی تندبه مقدار لازم

هویج۲ عدد

نمک۱ قاشق چای خوری

زردچوبه۱ قاشق چای خوری

سیاه دانه۱ قاشق چای خوری

سرکه۱ پیمانه

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

گوجه فرنگی‌ها را به وسیله مخلوط کن به صورت پوره درآورید. سپس در صافی بریزید و آب گوجه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

۲

در فاصله‌ای که مایه غلیظ می شود لوبیا سبز، فلفل و هویج را به اندازه هایی یکدست خرد کنید و به همراه نمک و زردچوبه و سیاه‌دانه در شیشه مخصوص ترشی بریزید.

۳

روی مواد را با آب گوجه فرنگی و سرکه بپوشانید . درب ظرف را محکم ببندید.

۴

برای گرفتن پوست گوجه فرنگی ها آنها را در شوک حرارت یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها