
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازدنیای نوشیدنی
موارد زیر برای تهیه ۴ نوشیدنی می باشد.
۱/۲ فنجان ذرت مکزیکی پخته شده
۳ فنجان آب
۱ فنجان شیر
مقداری پوست پرتقال رنده شده
۲ عدد انیسون ستاره ای
۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
مقداری نمک
مقداری پوست پرتقال رنده شده برای تزئین
طرز تهیه
درظرفی بزرگ ذرت مکزیکی را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
آب را بلافاصله به این ظرف اضافه کنید و هم بزنید.
پوست پرتقال های رنده شده و شکر قهوه ای و نمک را به این ظرف اضافه کنید.
همه این مواد و همچنین انیسون را داخل مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شوند و بوی پرتقال به مشامتان برسد.
سپس این نوشیدنی را در لیوان های مناسب بریزید و به صورت گرم میل کنید.
برای تزئین می توانید روی این نوشیدنی پوست پرتقال رنده شده بریزید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم