
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از برترین ها
مواد لازم برای ۲ نفر
۱ عدد سینه مرغ
۱۰ الی ۱۵ عدد بامیه
۱/۳ پیمانه غوره
۶ الی ۸ عدد گوجه گیلاسی
۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳۰ گرم کره
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
چون قصدمون اینه که این خورشت خیلی سریع آماده بشه پس ابتدا سینه مرغ رو خورد میکنیم تا سایزش کوچکتر شده و سریع بپزه
داخل یه ماهیتابه رب، پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو میریزیم و با هم تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.
حالا مرغ خورد شده رو هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا مرغ تغییر رنگ بده.
بعد بلافاصله حدود یک لیوان آب به مرغمون اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا مرغ بپزه.
تا مرغ نیم پز میشه بامیه هارو هم حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه با کره کمی تفت میدیم. تفت دادن بامیه با کره باعث لذیذتر شدن مزه خورشتمون میشه.
حدود یک ربع تا بیست دقیقه بعد مرغ نیم پز میشه و، چون بامیه هم از قبل تفت داده شده حالا نرم شده و پخته کلا بامیه در صورتی که خیلی بزرگ و زمخت نباشه خیلی زود میپزه. پس بامیه، گوجه گیلاسی و غوره رو با هم به خورشت اضافه میکنیم.
حالا میذاریم تا کل مواد با خورشت قل بزنن تا مزهها به خورد هم بره و مرغ هم مغز پخت بشه.
چون آب این خورشت رو از ابتدا زیاد نریختیم و مرغ خورشت هم ریز خورد شده همون طور که دیدن خورشت بامیه با مرغمون زیر یک ساعت آماده میشه. حالا خورشتمون آماده سروه … نوش جان
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است