در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بهداشت نیوز ، تقویت کنندههای سیستم ایمنی بدن انواع مختلفی دارد. بخشی از مواد غذایی هستند که قدرت بیشتری برای تقویت بدن دارند.
مرکبات
ویتامین C باعث افزایش گلبولهای سفید خون و این موضوع کلید مبارزه با عفونت محسوب میشود. گریپ فروت، پرتقال، نارنگی، لیمو، لیمو شیرین و فلفل قرمز جزو میوههای دارای این ویتامین است.
بروکلی
کلم بروکلی سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. این ماده غذایی با دارا بودن ویتامین و همچنین مقادیر بالای فیبر و آنتی اکسیدان، یکی ازمفیدترین و مغذیترین سبزیجاتی است که میتوانید استفاده کنید.
سیرخام
خواص تقویت کننده ایمنی سیر به دلیل حجم بالای ترکیبات گوگرد دار است.
زنجبیل
زنجبیل میتواند به کاهش التهاب کمک کند بنابراین برای بیماریهایی مانند گلودرد و دیگر بیماریهای التهابی، مفید است.
اسفناج
اسفناج نه تنها منبع غنی ویتامین C به شمار میآید؛ بلکه سرشار از آنتی اکسیدانها و بتاکاروتن است که در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونتها مؤثر است.
بادام
برای مبارزه با بیماریها و تقویت سیستم ایمنی بدن بعد از مصرف ویتامین C باید ویتامین E به مقدار مناسب مصرف شود.
چای سبز
چای سبز همچنین منبع خوبی از اسید آمینه به نام «ال-تیانین» است که این ماده باعث تقویت تکثیر سلولهای ایمنی بدن میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: