
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
آب سیب دو پیمانه
شکر دو پیمانه
آب دو پیمانه
آبلیمو1/2 قاشق چایخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
میخک سه عدد
چوب دارچین یک عدد
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
ابتدا دو پیمانه آب درون قالبمه ای ریخته و آن را روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و سپس 2 پیمانه شکر را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
سپس وقتی مقداری قوام پیدا کرد دو لیوان آب سیب را اضافه کنید و مخلوط کند و سپس آبلموی تازه ،چوب دارچین، گلاب و میخک را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.
سپس مقداری حرارت را کم کنید تا به آرامی و در مدت نیم ساعت شربت قوام پیدا کند و بعد از نیم ساعت شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.
و در آخر شربت را از صافی عبور دهید و آن را در یخچال نگهداری کنید و زمان مصرف مقداری از آن را درون لیوان ریخته و بقیه را آب خنک بریزید و نوش جان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد