شربت سیب بسیار مقوی و خوشمزه

دستور تهیه “شربت سیب” خانگی

شربت سیب یکی از شربت های خانگی خوشمزه و پر خاصیت می باشد که خواص فراوانی دارد و می توانید به راحتی با رعایت چند نکته ساده آن را در منزل تهیه کنید و از کیفیت آن مطمئن باشید.  دستور تهیه شربت سیب (روش اول): در روش اول برای تهیه شربت سیب از آب سیب استفاده می کنیم. در روش اول برای تهیه شربت سیب از آب سیب استفاده می کنیم.
کد خبر: ۱۲۸۷۵۱۹

دستور تهیه “شربت سیب” خانگی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

آب سیب دو پیمانه

شکر دو پیمانه

آب دو پیمانه

آبلیمو1/2 قاشق چایخوری

گلاب دو قاشق غذاخوری

میخک سه عدد

چوب دارچین یک عدد

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

 

دستور تهیه “شربت سیب” خانگی


ابتدا دو پیمانه آب درون قالبمه ای ریخته و آن را روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و سپس 2 پیمانه شکر را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

سپس وقتی مقداری قوام پیدا کرد دو لیوان آب سیب را اضافه کنید و مخلوط کند و سپس آبلموی تازه ،چوب دارچین، گلاب و میخک را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

سپس مقداری حرارت را کم کنید تا به آرامی و در مدت نیم ساعت شربت قوام پیدا کند  و بعد از نیم ساعت شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.

و در آخر شربت را از صافی عبور دهید و آن را در یخچال نگهداری کنید و زمان مصرف مقداری از آن را درون  لیوان ریخته و بقیه را آب خنک بریزید و نوش جان کنید.

newsQrCode
برچسب ها: شربت اب سیب خنک
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها