
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ، ابتدا قابلمه ای مناسب را انتخاب می کنیم و سیب ، هویج و به رنده شده را با 4 لیوان آب ولرم اضافه میکنیم و با حرارت متوسط 15 دقیقه می پزیم.
سپس شکر را اضافه میکنیم و به خوبی هم می زنیم و منتظر می مانیم تا مربا قوام کافی پیدا کند .
وقتی مربا به قوام دلخواه رسید آبلیمو و هل را اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم.
در این مرحله یک دم کنی مناسب روی قابلمه قرار دهید و قابلمه را به مدت 12 ساعت کنار بگذارید تا مزه میوه ها به خرد هم برود و سپس می توانید آنها را درون ظروف شیشه ای بریزید و استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای چند میوه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی