
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ، ابتدا قابلمه ای مناسب را انتخاب می کنیم و سیب ، هویج و به رنده شده را با 4 لیوان آب ولرم اضافه میکنیم و با حرارت متوسط 15 دقیقه می پزیم.
سپس شکر را اضافه میکنیم و به خوبی هم می زنیم و منتظر می مانیم تا مربا قوام کافی پیدا کند .
وقتی مربا به قوام دلخواه رسید آبلیمو و هل را اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم.
در این مرحله یک دم کنی مناسب روی قابلمه قرار دهید و قابلمه را به مدت 12 ساعت کنار بگذارید تا مزه میوه ها به خرد هم برود و سپس می توانید آنها را درون ظروف شیشه ای بریزید و استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای چند میوه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد