اهمیت مصرف ویتامین A در دوران بارداری

در دوران بارداری تامین مواد مغذی و ویتامین‌های مورد نیاز برای حفظ سلامت مادر و جنین از اهمیت بیشتری برخوردار است و ضرورت دارد در این دوران چندین نوع ویتامین از جمله ویتامین A در رژیم غذایی مادر گنجانده شود.
کد خبر: ۱۲۸۷۱۴۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا ، ویتامین A از جمله ویتامین‌های محلول در چربی است که در کبد وجود دارد. این ویتامین در رشد جنین نقش حائز اهمیتی دارد. وجود ویتامین A در رژیم غذایی به رشد قلب، ریه ها، کلیه ها، چشم‌ها و استخوان‌های جنین و همچنین رشد سیستم تنفسی و عصبی مرکزی کمک می‌کند.

لازم نیست روزانه مقدار کافی ویتامین A در رژیم غذایی گنجانده شود، اما می‌توان این ویتامین را در عرض چند روز یا حتی به طور متوسط در یک هفته مصرف کرد.

ویتامین A بیشتر در محصولات لبنی، میوه‌ها و سبزیجات و ماهیان روغنی وجود دارد. میوه‌ها و سبزیجات نارنجی رنگ حاوی بتاکاروتن است که بدن این ترکیب را به ویتامین A تبدیل می‌کند.

زنان می‌توانند میزان کافی از این ویتامین را از طریق رژیم غذایی تامین کنند و نیازی به مصرف مکمل نیست. همچنین از آنجاییکه این ویتامین به راحتی از طریق مصرف مواد غذایی تامین می‌شود فقر ویتامین A شایع نیست. از جمله علائم کمبود این ویتامین در بدن می‌توان به دید ضعیف در شب و ضعیف بودن سیستم ایمنی اشاره کرد. همچنین کمبود این ویتامین موجب بروز بیماری‌های مرتبط با چشم می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها